Listopad, 2022

03Lis10:0011:00Okrugli stol na temu „Utjecaj muzikoterapije i plesa na demenciju i Alzheimer, očuvanje zdravlja i prevenciju bolesti“

Detalji događanja

Matica umirovljenika Trnje – Zagreb nositelj je EU projekta “Tko se boji godina još?”, sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, u sklopu poziva „Pridruži se – aktivni u mirovini“, jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za unapređenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika. Uz nositelja projekta, Maticu umirovljenika Trnje – Zagreb, partneri na projektu su: Ustanova za obrazovanje odraslih Praxis – učilište za praktična znanja iz Karlovca i Centar za kvalitetu života „Forum 50+“ iz Sesveta.

U okviru projekta provedeno je stručno istraživanje na temu „Utjecaj muzikoterapije i plesa na demenciju i Alzheimer, očuvanje zdravlja i prevenciju bolesti“.

Danas će se u Domu za starije osobe Trnje, Poljička ulica 12, Zagreb održati okrugli stol na kojem će sudjelovati socijalni radnici, njegovateljice i ostali zainteresirani.

Moderator okruglog stola je voditeljica istraživanja prof. dr. sc. Jasminka Despot Lučanin.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Matice umirovljenika Trnje – Zagreb

Vrijeme

(Ponedjeljak) 10:00 - 11:00

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X