“Treća dob” tv emisija na HTV-u

lis 9, 2022

Mjesec rujan posvećen je podizanju svijesti o Alzheimerovoj bolesti a vrhunac obilježavanja borbe protiv ove bolesti je 21. rujan, Svjetski dan Alzheimerove bolesti.

Matica umirovljenika Trnje – Zagreb nositelj je EU projekta “Tko se boji godina još?”, sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, u sklopu poziva „Pridruži se – aktivni u mirovini“, jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za unapređenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika. Uz nositelja projekta, Maticu umirovljenika Trnje – Zagreb, partneri na projektu su: Ustanova za obrazovanje odraslih Praxis – učilište za praktična znanja iz Karlovca i Centar za kvalitetu života „Forum 50+“ iz Sesveta.

U ponedjeljak, 3. listopada 2022. godine u tv emisiji “Treća dob” prikazan je i prilog o sudionicima EU projekta „Tko se boji godina još?“, koji su sudjelovali u stručnom istraživanju na temu „Utjecaj muzikoterapije i plesa na demenciju i Alzheimer, očuvanje zdravlja i prevenciju bolesti“.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Matice umirovljenika Trnje – Zagreb.

 

Vježbanje u Domu za starije osobe Trnje u mjesecu veljači

Vježbanje u Domu za starije osobe Trnje u mjesecu veljači

Dragi umirovljenici, veljača počinje, zima još traje i dok čekamo proljeće, Matica umirovljenika Trnje - Zagreb nastavlja  s održavanjem vježbi u kino-dvorani Doma za starije osobe Trnje, Zagreb, Poljička ulica 12. Vježbe vodi predsjednica Udruge gđa. Marijana...

Vježbanje u Domu za starije osobe Trnje

Vježbanje u Domu za starije osobe Trnje

I u siječnju godine nove Matica umirovljenika Trnje - Zagreb organizira vježbanje za umirovljenike, članove Matice umirovljenika Trnje - Zagreb i one koji će to tek postati, u Domu za starije osobe Trnje, Zagreb, Poljička ulica 12. Vježbe se odvijaju u terminu...

X