Najava radionica “Vježbenička tvrtka” u mjesecu siječnju 2022. godine

pro 21, 2021

Poziv umirovljenicima na besplatne radionice „Vježbenička tvrtka“

u okviru EU projekta „TKO SE BOJI GODINA JOŠ?“

Dragi umirovljenici,

Matica umirovljenika Trnje – Zagreb s početkom u mjesecu siječnju 2022. godine planira održavanje besplatnih informatičkih interaktivnih radionica koje će se održati u okviru EU projekta „TKO SE BOJI GODINA JOŠ?“, sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, te poziva sve zainteresirane umirovljenike da se prijave. Radionice su zamišljene kao suradnja umirovljenika i srednjoškolaca na razvijanju korištenja društvenih mreža, informatičkih tehnologija i platformi za komunikaciju te razmjenu iskustva i znanja.

Na radionicama u okviru programa „Vježbenička tvrtka“ obrađivali bismo teme koje govore o upotrebi suvremenih informatičkih tehnologija (osobna računala, mobiteli, tableti) s posebnim naglaskom na korištenje interneta, internet bankarstva, raznih aplikacija kao što su whatsapp, viber, podsjetnik za uzimanje lijekova, i sl.

Radionice bi se održavale u prostorijama Mjesnog odbora Cvjetno naselje, Aleja Vlade Antolića 2, ponedjeljkom, srijedom i petkom u vremenu od 10 do 12 sati.

Ovisno o iskazanom interesu, radionice će se održavati prema unaprijed dogovorenom rasporedu i u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama.

Rado bismo u radionice uključili i teme koje vas posebno zanimaju i mislite da bi vam bile korisne te molimo da nam prilikom prijave to navedete.

Cilj projekta u cijelosti pa tako i radionica iz programa „Vježbenička tvrtka“ je podizanje svijesti o važnosti aktivnog starenja i socijalne uključenosti umirovljenika kao i poboljšanje socijalnih, emocionalnih i kognitivnih vještina umirovljenika.

Prijave molimo uputite putem elektroničke pošte (e-mail): maticaumirovljenikatrnje@outlook.com

Sadržaj materijala isključiva je odgovornost Matice umirovljenika Trnje – Zagreb.

JAVNI POZIV za prijem u radni odnos na određeno vrijeme

JAVNI POZIV za prijem u radni odnos na određeno vrijeme

Na temelju odluke o financiranju Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, (KLASA: 984-01/23-01/29, URBROJ: 524-07-02-01-01/1-24-26 od 7. ožujka 2024. godine), te Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Dobro je činiti...

Vježbanje u Domu za starije osobe Trnje u mjesecu veljači

Vježbanje u Domu za starije osobe Trnje u mjesecu veljači

Dragi umirovljenici, veljača počinje, zima još traje i dok čekamo proljeće, Matica umirovljenika Trnje - Zagreb nastavlja  s održavanjem vježbi u kino-dvorani Doma za starije osobe Trnje, Zagreb, Poljička ulica 12. Vježbe vodi predsjednica Udruge gđa. Marijana...

X