Najava radionica “Vježbenička tvrtka” u mjesecu siječnju 2022. godine

pro 21, 2021

Poziv umirovljenicima na besplatne radionice „Vježbenička tvrtka“

u okviru EU projekta „TKO SE BOJI GODINA JOŠ?“

Dragi umirovljenici,

Matica umirovljenika Trnje – Zagreb s početkom u mjesecu siječnju 2022. godine planira održavanje besplatnih informatičkih interaktivnih radionica koje će se održati u okviru EU projekta „TKO SE BOJI GODINA JOŠ?“, sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, te poziva sve zainteresirane umirovljenike da se prijave. Radionice su zamišljene kao suradnja umirovljenika i srednjoškolaca na razvijanju korištenja društvenih mreža, informatičkih tehnologija i platformi za komunikaciju te razmjenu iskustva i znanja.

Na radionicama u okviru programa „Vježbenička tvrtka“ obrađivali bismo teme koje govore o upotrebi suvremenih informatičkih tehnologija (osobna računala, mobiteli, tableti) s posebnim naglaskom na korištenje interneta, internet bankarstva, raznih aplikacija kao što su whatsapp, viber, podsjetnik za uzimanje lijekova, i sl.

Radionice bi se održavale u prostorijama Mjesnog odbora Cvjetno naselje, Aleja Vlade Antolića 2, ponedjeljkom, srijedom i petkom u vremenu od 10 do 12 sati.

Ovisno o iskazanom interesu, radionice će se održavati prema unaprijed dogovorenom rasporedu i u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama.

Rado bismo u radionice uključili i teme koje vas posebno zanimaju i mislite da bi vam bile korisne te molimo da nam prilikom prijave to navedete.

Cilj projekta u cijelosti pa tako i radionica iz programa „Vježbenička tvrtka“ je podizanje svijesti o važnosti aktivnog starenja i socijalne uključenosti umirovljenika kao i poboljšanje socijalnih, emocionalnih i kognitivnih vještina umirovljenika.

Prijave molimo uputite putem elektroničke pošte (e-mail): maticaumirovljenikatrnje@outlook.com

Sadržaj materijala isključiva je odgovornost Matice umirovljenika Trnje – Zagreb.

Druženje na Bundeku

Druženje na Bundeku

Matica umirovljenika Trnje - Zagreb organizirala je na Bundeku za svoje članove 21. listopada 2022. vježbanje i druženje uz zakusku. I nakon uspješnog završetka EU projekta "Tko se boji godina još?" Matica nastavlja sa svojim aktivnostima, koje će, između ostalog,...

“Treća dob” tv emisija na HTV-u

“Treća dob” tv emisija na HTV-u

Mjesec rujan posvećen je podizanju svijesti o Alzheimerovoj bolesti a vrhunac obilježavanja borbe protiv ove bolesti je 21. rujan, Svjetski dan Alzheimerove bolesti. Matica umirovljenika Trnje - Zagreb nositelj je EU projekta "Tko se boji godina još?", sufinanciranog...

Izlet u Krapinske Toplice

Izlet u Krapinske Toplice

U četvrtak, 17. ožujka 2022. godine naši su umirovljenici sudjelovali na izletu u Krapinske Toplice, u okviru EU projekta “Tko se boji godina još?”, sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda. Izlet je zamišljen kao druženje uz sportsko zabavne sadržaje u...

X